Events

curl

Pop-up Bar “Saint-Stroppez”

Ronde Tafel Halle lanceert een totaal nieuw concept: "Saint-Stroppez".
Een pop-up bar op de terreinen van Stroppen in Halle. Een Afterwork evenement in een uniek kader en overgoten met lekkere rosé.

Met dank aan onze sponsors en de nodige mankracht hebben we het saaie kiezel-plein kunnen omtoveren tot een heuse strandbar. Wederom een succes en voor elke week herhaalbaar, als de aanwezigen mogen geloven!

Dit komt zeker terug!

Georganiseerd op
27/06/2019

Galabal 2018 – Shaken Not Stirred

Deze editie van ons tweejaarlijks evenement vond plaats in de Audi garage, Don Bosco en dit in volledige James Bond stijl.
Wederom slaagden we erin, samen met de genodigden, om op deze unieke locatie er een onvergetelijk feest van te maken.

De winst gaat zoals steeds, integraal naar een van onze goede doelen. Zo steunden we oa, FRIS, CAR en Begeleid Wonen Pajottenland.

-> Foto's <-

Georganiseerd op
19/05/2018

Galabal 2016 – Masquerade

Op 14 mei ontvingen we 360 gasten op de 6de editie van onze biënnale. Onder leiding van onze nieuwe voorzitter Hendrik Muyshondt slaagden we er in om een unieke locatie in Halle te strikken en de gasten een exclusieve avond te bezorgen. Met 3 dagen noeste arbeid en een koppel zotten met verlof, toverden we de 18e eeuwse Paterskerk om naar een heus Venetiaans bal.
Het masker was obligatoir, maar sommige genodigden zagen het veel groter. Capes, pluimen, pruiken, wandelstokken en zelfs volledige Venetiaanse kostuums maakten er een kleurrijke en bonte bende van. De Champagne en G&T’s vloeiden rijkelijk en de DJ maakte het feest compleet. Na afloop werden onze gasten, waarvan sommigen in bedenkelijke toestand, dankzij de lokale Audi dealer veilig en in stijl door chauffeurs thuis afgezet. Een geslaagde avond!
De winst gaat zoals steeds, integraal naar een van onze goede doelen. Zo steunden we met de vorige editie de VZW Smile to Me. De fantastische mensen van deze organisatie zetten zich in om activiteiten en feestjes te organiseren voor “anderskinderen” oftewel kinderen met een zware beperking. Meer foto’s en de aftermovie kan je terug vinden op de Facebookpagina van RT17.

-> Foto's <-

Georganiseerd op
14/05/2016

Nieuwjaarsdrink

De oester- en champagnebar van de ronde tafel Halle is een traditie geworden en maakte mee de kerstmarkt van Halle tot wat ze vandaag is. Ieder jaar opnieuw stonden de leden van de ronde tafel Halle klaar om u te verwennen met oesters en champagne. Dit met slechts één doel, fondsen te verzamelen om die achteraf te schenken aan verschillende sociale projecten in en rond Halle. Zo konden de afgelopen jaren projecten als De Hoeve, Smile to me, de Okkernoot, Huize Terloo en vele anderen op onze steun rekenen.

Georganiseerd op
04/01/2015

50 jaar twinning

Naar jaarlijkse tradite stond onze twinning met Market Harborough op de agenda. Dit maal voor het vijftigste jaar op rij! Dit moet één van de langste twinings zijn in de tafel geschiedenis. Beurtelings gaat de ronde tafel van Halle naar Market of komt de tafel van Market Harborough naar Halle. Ondertussen zijn er een paar kranige tachtigers die nog steeds op de twining wensen aanwezig te zijn. Dit is elk jaar goed voor hilarische anekdotes uit de oude doos. Vriendschapsbanden tussen jonge tafelleden en iets minder jonge tafelleden worden gesmeed. En dat is toch waar de ronde tafel om draait.
Deze verjaardag werd een volledig weekend gevierd met als afsluiter een jaren ’60 party.

Georganiseerd op
26/09/2014

Galabal 2014 – Great Gatsby edition

Voor editie jaar 2014 kozen we voor ons galabal de Catala site, een oude kartonfabriek te Huizingen. Dit in het thema van The Great Gatsby, de jaren 20. Onder het motto: “ A little party never killed nobody” toverden we, een oude papierfabriek om tot een balzaal in ware Great Gatsby stijl. Een drijvende rode loper, een vijver met fontein, een echt Jazz orkest, swingende danseressen, spetterende licht show alles was aanwezig.

-> Foto's <-

Georganiseerd op
07/06/2014